Blue Monday Musthaves!!!

Blue Monday Musthaves

Blue Monday Musthaves

 

Feeling Blue op deze Blue Monday? Nou wij niet hoor! Deze mooie, lieve en ook functionele blauwe spulletjes maken ons juist zo ontzettend blij!
Deze dag schijnt de dag te zijn waarop de meeste mensen zich treurig of neerslachtig voelen. Wij brengen daar graag verandering in door Blue Monday niet negatief maar juist positief te maken. Want wat dacht je van deze mooie 1. Cowboy & Indianen &  lunchset, hoe makkelijk om al je spullen voor school in mee te nemen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor 2. de lunchset van Blafre. Voel je je toch nog een beetje Blue? Laat je dan opvrolijken door 3.Denim Lola, of deze 4. Snorremans met zijn blauwe strepen…. En een beetje praktisch blauw in de kinderkamer misstaat ook niet, zeker niet op ónze Blue Monday!! En dus hangen wij graag deze mooie 5. opbergzak Huis op.

Wist je trouwens dat blauw staat voor betrouwbaar en integer?  Andere positive kernwoorden van blauw zijn kalm, helder, verantwoordelijk, verstandig, eerlijk en rustig.  En zeg nou zelf….. deze mooie spullen van Kideau.nl maken Blue Monay toch ook super positief?!!
Ik denk dat we volgende week maar eens Pink Monday moeten introduceren… ;-)

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.