Blog

Doneer je kerstkaart

Hoe gaan we dit jaar weer de kerstkaarten versturen? Per post of digitaal? Nou dit jaar doe ik het digitaal, lekker makkelijk!

Maar…. niet gewoon digitaal. Het geld wat ik uitspaar met het versturen van de kaarten doneer ik aan een goed doel. Ga maar eens na wat je aan je kerstkaarten spendeert. In ons geval 2 vellen decemberzegels en 40 kaarten. Dat is minimaal een bedrag van € 25,-  om te doneren. En in het kader van kinderen ga ik dit bedrag dit jaar aan de CliniClowns schenken.

De CliniClowns zorgen voor een klein magisch moment in moeilijke en zware tijden van zieke kinderen. Plezier is hun visitekaartje en dat van Kideau eigenlijk ook. Daarom zie ik een mooie gelijkenis en dus en mooi doel om mijn uitgespaarde geld aan te doneren.

Met deze donatie maak ik mijn betekenis van kerst echt en help ik misschien een handje aan een mooie kerst of een ander mooi moment in een zware periode van een kind.  Doe je ook met me mee? Doneren kan via http://www.cliniclowns.nl/doneer/

Fijne Kerstdagen!!

Kerstkaart 2014

Fijne feestdagen!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.