Blog

Speuren naar leuke dingen voor in de zak of onder de boom

Oh het is zóóó moeilijk!! Wat moet er nu weer gekocht worden voor de feestdagen. Natuurlijk vragen de kinderen aan de sint de geijkte kado’s zoals Lalaloopsy, klei, auto’s en Dora spullen. Maar ja daarnaast wil je natuurlijk ook wel een keer iets anders geven.

En natuurlijk op de allereerste plaats voor je eigen kind maar wat te denken van je kleinkind of je neefje of nichtje, die zie je toch het liefst met jouw kado als favoriet? Dus het grote zoeken begint…. Winkel in, winkel uit, site op, site af. Rekenen op de lijstjes, wat is voor wie, als ze het maar niet ergens vinden of zien…. Hè wat een gedoe ook altijd, nou hier is het niet anders hoor!

Ik probeer dan wel naar leuke combi’s te zoeken. Bijvoorbeeld de vraag naar autootjes is hier hoog dus vind ik een auto-etui dan ook heel leuk! En leuke nieuwe knuffels zijn ook altijd in trek, fijn als het dan tegelijk een kussen is, kunnen ze lekker op hangen en liggen. Dus de unieke, handgemaakte Snorremans is hier al een tijdje populair.

Wat ik wel echt fijn vind tegenwoordig is dat ik er niet meer speciaal voor weg hoef, hier is het dus meer site op, site af.  Ook fijn vind ik dat het in een doosje komt en dat hoef je natuurlijk niet direct te openen en kan je ook later doen als het gespuis op bed ligt. Of beter nog, je laat het op een ander adres bezorgen, op je werk of bij je (schoon)ouders.  Alleen zo jammer dat als je het mooi ingepakt wil hebben je het dan niet kan zien, voelen of ruiken… L

Gelukkig hebben we daar bij Kideau iets op bedacht! Je kan bij ons ervoor kiezen om je kado niet in te laten pakken maar de inpakmaterialen mee te laten sturen. Het kost niets extra’s, je kan je kadootje eerst voelen, zien en ruiken en voor inspiratie krijg je er een korte instructie bij of kan je op de site kijken. Scheelt weer voorzichtig open maken en weer net zo mooi in proberen te pakken.  Jammer dat ik dat niet echt terug zie bij ander sites, dus blijf ik hier thuis toch maar gewoon bestellen zonder in te pakken of pak ik het nog maar weer eens voorzichtig uit want ik wil het toch graag even “wegen”.

En eerlijk is eerlijk, het is ook gewoon leuk om het even te zien. Dat geeft alvast de voorpret van de gezichtjes die ik al voor me zie als ze het uitpakken. Eigenlijk is de het Sinterklaasfeest net zo goed voor de papa’s en de mama’s in welke hoedanigheid het ook wordt gevierd. Je bent gewoon Sinterklaas, Zwarte Piet en ontvanger van de kadootjes ineen. Tenminste, ik ervaar die gelukkige en verraste gezichtjes ook als een heel groot kado!

Fijne Sinterklaas!!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.