Blog

Top 5  cadeaus bij Kideau
      

Laatst hadden we het al even over het budget voor een cadeau. Dat hangt natuurlijk naast je budget keuze ook af voor wie het cadeau is. Is het voor iemand anders of voor je eigen kind?  Uit onderzoek van het NIBUD blijkt dat  er gemiddeld  € 50,- voor een cadeau wordt uitgegeven voor een verjaardag voor je eigen kind en bij mensen met een centje meer is dat € 65,- of meer. En voor een andere gelegenheid voor je eigen kind  zo tussen de € 15,- en € 17,50. En dat blijkt ook wel uit onze top 5.

De seizoenen beïnvloeden natuurlijk de soorten cadeaus die er worden besteld. We gaan natuurlijk dadelijk een nieuw schooljaar in en kindjes die gaan starten in het nieuwe jaar gaan nu oefenen en dus hebben we in onze top 5 de lunchsets en de vriendenboeken zitten. Maar ook de vakantie staat voor de deur en dan is een auto of treinbaan meenemen naar Frankrijk of Italië wel zo handig met de tape van Donkey Products met daarbij natuurlijk de auto-etui zodat je de auto’s ook makkelijk mee kan nemen. En uit eigen ervaring weet ik dat het echt niet alleen voor jongens is, Isabelle speelt er hier net zo vaak mee en vraagt er zelf soms nog vaker om….

Onze Top 5

Blog top 5 cadeaus Kideau

 

 

 1. Auto-etui Belle & Bastian € 9.25 2.Tape Autobaan of Treinbaan Donkey Products € 9.95 3. Lunchsets Woodlandfriends Sass & Belle vanaf € 12.50 4. Vriendenboekje Uitgeverij Snor € 13.50 5. I-wood laptop Donkey Products € 34.95

En de meest aangegeven reden van een cadeau van dit moment is inderdaad; Omdat kindjes naar school gaan en iets krijgen, de zwemdiploma’s worden behaald en natuurlijk ook de verjaardagen. Dus mocht je nog inspiratie nodig hebben ;-)

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.