Praktische informatie

Verzenden & retourneren

Verzenden

De bestelling bij Kideau wordt, mits je besteld voor 15.00 uur, binnen 3 werkdagen bezorgd in heel Nederland. De bezorgkosten voor een pakket binnen Nederland zijn € 6,50. Voor bestellingen boven de € 25,- is de bezorging binnen Nederland gratis.

Uiteraard mag je artikelen van Kideau binnen 14 dagen retourneren wanneer ze bijvoorbeeld niet aan je verwachting voldoen. Meer informatie over retourneren vind je verderop bij de beschrijving van de retourservice en in de algemene voorwaarden van Kideau.

Kideau laat jouw bestelling via MyParcel bezorgen door Post NL. Wij sturen je een verzendbevestiging per e-mail. In deze e-mail vind je ook de Track&Trace code. Zo kun je altijd zelf nagaan wanneer de bestelling bezorgd wordt. Wanneer je niet thuis bent als Post NL je pakket aanbiedt, zal Post NL je bestelling de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden.  Wanneer je pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van Post NL  met daarop vermeld waar je het pakket kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor of je buren). Zo hoef je niet speciaal voor je pakket thuis te blijven en kun je het toch snel in ontvangst nemen!

Extra verzendopties:

  • Kideau levert jouw bestelling op een ander adres.
  • Kideau pakt jouw bestelling in een passende cadeauverpakking (zie inpakservice).
  • Kideau voorziet jouw bestelling van felicitatiekaartje (zie inpakservice).

.

Retourneren

Bij Kideau staat service hoog in het vaandel. De klant is koning en wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Indien het onverhoopt gebeurt dat je iets koopt waar je eigenlijk toch een andere verwachting van had dan is retourneren geen probleem. Geen lastige vragen, geen gedoe. Je krijgt gewoon je geld terug, inclusief de oorspronkelijk verzendkosten. De kosten van het retour zenden zijn echter altijd voor eigen rekening (zie ook de algemene voorwaarden).

Retour procedure:

  • Stuur je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour.
  • Meld je retourzending vooraf aan via info@kideau.nl onder vermelding van jouw naam en het bestelnummer.
  • Bij iedere bestelling zenden wij een herroeppingsformulier dat volledig moet worden ingevuld en meegestuurd als je het pakket retour stuurt.
  • Voorzie de artikelen van de (voor zover mogelijk) originele verpakking en met zorg ingepakt, voldoende gefrankeerd naar het onderstaande adres. Kideau Sem Dresdenplein 154 3122 GG Schiedam

.

Retourvoorwaarden

De artikelen dienen onbeschadigd te zijn en voor zover mogelijk nog in de originele verpakking. Na verwerking van de herroeping van je retourzending ontvang je van ons een creditnota en wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt, gebruikssporen hebben en/of beschadigd aankomen kunnen wij helaas niet crediteren. Retouren die niet gemeld zijn worden niet in behandeling genomen. (zie ook artikel 9 van de algemene voorwaarden)

.

MyParcel Retourservice

Kideau biedt tevens de mogelijkheid tot retourzending via MyParcel. In de bevestigingsmail van jouw bestelling is een link opgenomen waarmee een retour etiket kan worden gedownload om op de retourzending te plakken. Vervolgens kan je het pakketje afleveren bij een PostNL servicepunt of businesspoint. Je betaalt ter plekke de kosten voor het retourneren van producten.

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.