Over Kideau

Maak kennis met Kideau

Kideau is een webshop die originele en unieke cadeaus biedt met een persoonlijke touch.  Als je het bij Kideau bestelde product thuis ontvangt, heb je het gevoel dat je iets krijgt van je beste vriendin. Er is tijd en aandacht aan besteed, moeite voor gedaan en nagedacht over iets leuks.

De initiator achter Kideau is Aileen, een partymanager en accountmanager evenementen en was altijd op zoek naar een creatieve en originele invulling van een evenement of feest voor een klant. Ze probeerde in mijn werk altijd door persoonlijk contact, tomeloze inzet en bijzondere ideeën de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen. En heel eerlijk, dat ging best goed!

In 2010 werd ze moeder en inmiddels en met een gezin  was het door de onregelmatige werktijden in de evenementensector niet meer mogelijk om werk en privé te blijven combineren. Maar hoe kan je dan toch die creatieve kant kwijt? Tijdens verjaardagen en feestdagen was ze altijd bezig met het bedenken van de leukste en meest originele cadeaus en om ze het allermooiste in te pakken.

Omdat steeds meer vrienden en familie haar om advies gingen vragen, was het starten van Kideau een logisch vervolg. In Kideau kon ze haar creativiteit kwijt en probeert ze haar klantgerichtheid nu toe te passen in het servicen van mijn klanten. Dit zijn zaken die in het bloed zitten, en nu dus ook in het DNA van Kideau.  Een webshop vol met originele en unieke cadeaus die niet in de normale speelgoed winkel zijn te vinden.

Deze filosofie en energie heeft zij overgedragen daar het party en evenement management haar in de bloed zit. Op deze filosofie ontwikkeld Kideau zich inmiddels verder en willen we meer mensen bereiken. Een betaalbaar en uniek cadeau wil natuurlijk iedereen krijgen en geven.

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.